headerimage

Zoek je goede Psychosomatische fysiotherapie?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Marilyn, praktijkassistent bij Fysio Veghel. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met Psychosomatische fysiotherapie.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten

Een totaalbehandeling met psychosomatische fysiotherapie

Je lichaam, gevoelens, gedachten en gedrag

Sommige klachten zijn lichamelijk, andere psychisch. Maar vaak is het ook een combinatie van beide. Zo kun je bij een burn-out de fysieke vermoeidheid niet wegnemen door alleen te rusten. En bij somberheid kun je bijzonder veel baat hebben door je lichaam juist aan het werk te zetten. Psychosomatische fysiotherapie combineert een fysieke en een psychologische behandeling.

Psychosomatische fysiotherapie

Psychosomatische fysiotherapie kan bij vele klachten een uitkomst zijn. Denk hierbij aan chronische pijnklachten, vermoeidheid, een burn-out, hartkloppingen, buikpijn of slaapproblemen. Ontdek wat psychosomatische fysiotherapie voor jou kan betekenen en maak vandaag nog een afspraak.

Een behandelplan op maat

Op basis van jouw psychosomatische klachten, omstandigheden en wat je wilt bereiken stellen we een behandelplan op. Hierbij schenken we aandacht aan je lichaam, gevoel, gedachten en gedrag. Een vast onderdeel is altijd dat je beter naar je lichaam leert luisteren. Door middel van fysieke opdrachten en schrijf- of doe-opdrachten krijg je ruimte om aan jezelf te werken en uit deze periode in je leven te groeien.

Wat onze klanten zeggen

Chantal

Ik kon diezelfde dag nog terecht toen ik belde met mijn lichamelijke klacht. Eenmaal bij de praktijk zelf werden er vanwege COVID-19 bepaalde maatregelen toegepast, waar men zich goed aan houdt. Fijn geholpen door de therapeut zelf en tips voor thuis meegekregen.

Andre

Lekker snel doorpakken! Ik werd meteen vriendelijk geholpen en had de volgende dag een afspraak. Ik kreeg ook meteen een behandeling (niet alleen maar praten).

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

521 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top