headerimage

Heb je last van Reuma?

Maak dan vandaag nog je afspraak!

Welkom, fijn dat je hier bent. Ik ben Jeffrey, praktijkassistent bij Fysio Veghel. Mijn Fysio collega’s helpen je graag met jouw Reuma.

  • Direct een afspraak
  • Contracten zorgverzekeraars
  • 25.000+ tevreden patiënten
085-0830650 WhatsApp

Verminder de gevolgen van reuma

Fysiotherapie bij reuma

Leven met reuma is even wennen. De pijn en beperkingen in je bewegingen die met de chronische ontstekingen gemoeid gaan kunnen van dag tot dag verschillen. Hoewel reuma vooralsnog niet te genezen is, kan fysiotherapie wel helpen om reuma draaglijker te maken.

Blijven bewegen met reuma

Om de gevolgen van reuma te verminderen werken we aan beweeglijke gewrichten, sterkere spieren en een betere conditie. Deze drie aspecten pakken we gelijktijdig aan waardoor bewegen makkelijker zal gaan, de kans op ongevallen verkleind wordt en je je in het algemeen fitter voelt. Maak gauw een afspraak om te ontdekken wat fysiotherapie voor jouw reuma kan betekenen.

Een persoonlijk beweegprogramma

Jouw lijf, jouw klachten. We maken een persoonlijk beweegprogramma dat gemaakt is op basis van je klachten, wat je gewend bent om te doen en wat je graag zou willen doen. Het zijn rustige oefeningen, toegespitst op jouw behoeftes. We nemen ze stap voor stap door en leggen uit waar je op moet letten zodat je altijd veilig kunt trainen.

Meer energie door fysiotherapie

Omdat we doelgericht met oefeningen aan de slag gaan zal je energie ook toenemen. Het voelt steeds beter om ‘even lekker te bewegen.’ Dat is niet alleen een fijn gevoel, het betekent ook dat je je spieren sterk en soepel houdt waardoor pijn en stijfheid minder kans krijgen.

Wat onze klanten zeggen

Bennie

De Whatsapp chatbot werkte heel goed, communicatie werd op maandagmorgen meteen overgenomen door een mens en de afspraak was moeiteloos gemaakt! Heel makkelijk en laagdrempelig! Ik heb meteen een goede indruk van de praktijk.

Alex

Super! Vandaag gebeld voor een ‘noodafspraak’ als nieuwe patiënt en gelukt om vandaag nog terecht te kunnen.

Jacqueline

Een positief eerste gesprek, behandelaar kon zich goed inleven in mijn persoon en blessure. Er heerste een ontspannen sfeer en daardoor kon ik mijn probleem goed verwoorden.

521 patiënten geven ons 4,5 / 5

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

We stellen ons graag even voor

Onze klanten gaan ons aan het hart en we doen graag dat beetje extra om ervoor te zorgen dat jouw herstelproces vlot en prettig verloopt.

Lees meer over ons
headerimage
Top